Hundra

Jag och mina höga kompizar ska fira 100dagars idag. Mest en principsak, egentligen vill jag ju inte sluta skolan.


Go me

Imorgon åker jag ner till Helsingborg för en kvaltävling till måleri-SM. Om mitt liv ska se ut som jag har planerat så kan det här bli de viktigaste dagarna ever. Dock känner jag mej oförberedd och för en gångs skull så tror jag inte att jag är störst, bäst och vackrast (jo, vackrast kanske). Jag har knappt övat på 2/5 moment och ett tredje har skitit sej hittills materialmässigt. Men det är ju lite så jag jobbar, oförberedd och satsar på succé.

This is mitt bekymrade face.jarrå

Två dåliga saker som har hänt.
- Igår pratade jag i radion och jag råkade säga prao istället för praktik eftersom jag inte hann tänka och prata samtidigt. Lina var snabb att påpeka det och jag fick skämmas.
- Idag blev jag nedtryckt då jag och min lillasyster skulle bowla, när jag skulle betala sa hon i kassan "Det blir 120 kronor, för jag antar att ni båda är under 18".

Era jävla fetton

Jag är så trött på människor som bara pratar om träning och sluta äta godis. Alla tjejer håller på att säga att de ska börja träna och sluta äta dittan och dattan och diet hit och dit, de köper ett gymkort för att gå dit den första månaden FÖR ATT SEN ÄR DET SKITTRÅKIGT. Jag är så jävla trött på er misslyckade (förlåt) människor som inte kan acceptera er själva utan måste tvinga sej till träning fast man hatar det. Lägg tiden på något roligt, ät gott och bli lite tjock. Jag tycker om att vara tjockis eftersom jag hatar att träna och gillar att äta. Vad jag försöker säga är att ni som känner igen er i beskrivningen, bli nöjda och softa människor istället, träna när ni är gamla och tjocka på riktigt. Dessutom om alla ska fortsätta så här så kommer alla bli snyggare än tjockmaggan. Det är jag och blondinbella, woopwoop!


Livskris

Jag var ung och naiv och visste inte vad jag gav mej in på.Då:

Nu:


Laggan bad mej idag att ta tag i mitt liv, städa upp och börja äta annat än godis. MEN JAAAAAAAAAG SKA, käft ba.

Hej

Screew konsumtionsfri månad, det höll i tre dagar. Skor, skjorta, ramar, ljusslinga (ja Lina, den är från tradera). SÅ SKÖNT!

herrå

Blev inspirerad på pp3 idag, min och Linas konsumtionsfria månad börjar.. NU!

wanna be on top?

Tog castingbilder till top model 2013 idag! Så kul och sååå proffsig fotograf, hoppas hoppas att jag kommer med!

Började med ansiktsbilder
Sen HalvkroppsbilderSist bikinibilder, iiiiih!Hoppas bara inte att de tycker att jag är för skinny, jag hatar tjocka människor.

RSS 2.0