Situation: fattig och lat

Här följer en lista med tips till andra ensamstående mammor utan barn.

- När pengarna är slut, maten är slut eller man helt enkelt inte orkar gå att handla så sov några timmar när hungern kommer. På så sätt kan man slå ihjäl några timmar som man annars hade varit hungrig och när man sen vaknar så tar det någon timme innan man är hungrig igen, då är det kväll och alla vet ju att man inte ska äta på kvällen.

- När lägenheten är stökig och man varken vill eller orkar städa så brukar jag alltid vara rädd att det ska komma. Alltså inte kompisar för dem känner mej, men kanske hyresvärden eller en vaktmästare. Lösningen på detta är att helt enkelt inte öppna dörren om det plingar. Detta var i mitt fall betydligt svårare innan jag fick en dörr med kikhål, men då fick mina vänner helt enkelt bara lära sej att om de vill att jag ska öppna så får de rycka brutalt i handtaget några gånger och plinga som idioter. Så skulle aldrig en vettig människa göra så det blev den hemliga koden för att komma in.

- Om man är pank och hungrig så köp godis alternativt chips istället för mat. Det är oftast billigare och om man äter det fort så får man ont i magen och då försvinner definitivt hungerkänslan.

- Sov hälften av din nattsömn på eftermiddagen och andra hälften på natten. Det här är smart! Ena anledningen är att när man sover på dagen så är man vaken längre på kvällen och det är ju allmänt känt att det är på kvällen man får energin och lusten att göra nytta. Men också för att man på detta sätt ökar man sin vakna tid. Om man är vaken hela dagen och sover som en vanlig människa så går man kanske och lägger sej vid 23 men om man sover 2 timmar på eftermiddagen så kanske man inte somnar för än 2 på natten och på så sätt så har man tjänat en timme! Dessutom så blir det lättre att gå upp på morgonen om man bara sovit ett par timmar för då blir det som att vakna efter en powernap. Dock kräver detta system att man, som jag, inte har något liv utan kan sova bort dagarna.(Tur att min mamma inte är intresserad av att läsa min blogg, men om du ser det här mamma så ljuger jag)RSS 2.0