En fest med klass

Nu ska jag på klassfest med bästase pajkar.

Min idol och jag, shalalalala

Kan nog påstå att jag tycker att Hanna Hellquist är coolast i världen.

Dagiskampen.

Idag var jag på ett dagis och målade. Innan klockan 7 i morse så hade jag en possitiv inställning till barn, 7.15 var denna inställningen vänd. Barn är jobbiga, barn är osmarta, barn fattar inte när dom är jobbiga och osmarta. Barn är inte människor, barn är som mjukisdjur som pratar. Pratar och pratar och pratar, dock bara om saker som ingen någonsin skulle bry sej om. Mycket prat om deras pappor, att deras pappor har blåa arbetsbyxor, tejp och täckpapp. Och när känner man sej mer invalid som när man försöker föra ett samtal med ett barn? Att prata med ett barn är som att stå och prata med en hund, ungefär lika intressanta svar och lika lätt att ignorera när man tröttnar. Nej jag överdriver, jag gillar barn. I alla fall mina egna kommande barn och andra barn som jag känner och tycker om, men andras ungar alltså.. nej.

Men för att inte tala om dagisfröknarna. Säkert brillianta människor, mycket pedagogiska. Men när jag hörde när en fröken skulle förklara för en annan hur hon tänkte med kritorna "Alltså jag gjorde så här att jag ställde pennorna här och kritorna där och delade upp dem i färgordning i grupper på 3, jag tyckte att det blev så himla mycket med kritorna på det bordet. Det kändes som bästa lösningen." DET ÄR KRITOR OCH DET ÄR 3-ÅRINGAR SOM SKA ANVÄNDA DEM! Det sista jag såg innan jag åkte därifrån var en fröken som satt bland massa kids och sjöng med, överdrivet på det där dagisfröken-sättet, till en cd med barnsånger. Barnen sjöng inte, bara fröken.

Kampen om att vara dummast på dagis vinner nog ändå fröknarna.

Grattisgrattisgrattis Thessie!!!

Jag har världens bästa storasyter, hon fyller 22 idag. Pussssss


Joy surrender

Saker som folk gör som får mej att hoppa av glädje:
- Folk som sjunger när de är ensama bland folk. Ååååååh det kan vara det bästa jag vet! Att stå i ett omklädningsrum, i en busskur eller dylikt och sjunga lite för sej själv. Vilka människor det finns, en kyss borde de ha!

Saker som folk gör som får mej att vilja hänga mej, eller dem:
- Folk som säger att "Det går inte att hata någon". JO det går att hata någon, VARFÖR skulle det annars finnas ett ord för det? VARFÖR måste man ta ordet hata så starkt. Och folk som säger att de inte hatar någon, för fan skjut er, jag hatar er.


Ha en bra dag alla mina kycklingar!

Oh girl

Jag har alldeles ont i mina fingertoppar efter att ha spelat luftpiano till Miss Li, JAG FÅR INTE NOG!

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Fisk

"Jag vill damsuga dej, jag suger och du låter."

Ibland är Jakobs b-rudar så jävla pinsamma. Hahahah

woopwoop

Heja Heja Maggan!

Dagens tips, dagens tips

Bästa sättet att hitta viljan att gå till gymmet är att ta slut på allt toapapper och glömma att köpa nytt så att du måste gå till gymmet och kissa. Detta är mitt fall och fortsätter jag utan papper så kommer jag börja träna fruktansvärt mycket.


Hatkärleken till livet

Så jävla lycklig, så jävla olycklig.


Daniel Adams-Ray

Idag får vi finbesök i Falköping, med betoning på fin. På med kalaströjan!

High on you

Hur man än känner sej så känner Miss Li likadant. Hon är min drottning.

RSS 2.0