Lussekatt

Dagens aktivitet har varit lussekattsbak med lillasyster. Good work!


Beat it

as2mouth?

Har legat och kollat gråtfilm och gråtit från början till slut, ätit pepparkakor och druckit festis i fyra timmar nu. Hatar helgen ibland, åker till Idaslida och sunkar.

Påt igen ba

Okej Maggan, nu kör vi! En skriftig inlämning, en powerpoint och en muntlig redovisning ska vara inlämnad innan 23.59. Det är 5 timmar och 1 minut. KLARA FÄRDIGA GÅ!

Jag äger

FÄÄÄÄÄÄRDIG med idrottsinlämningen! 24 minuter innan klockan var 23.59 och jag var tvungen att vara färdig, jag förstår inte varför jag tvivlade på om jag skulle klara det heheheh. 7 sidor om träningslära och kost och när jag läste igenom vad jag hade skrivit så var allt för svårt för att förstå så jag har ingen aning om vad det stod! SÅ JÄVLA DUKTIG ÄR JAG!!!!! Oboy vad glad jag är nu! Självklart har jag tagit en campic på lyckan så att alla tvivel försvinner:

Om 24 timmar -4 min så måste jag både ha påbörjat och gjort klart en fördjupad historiainlämning om Kristian Tyrann och Stockholm blodbad, men det blir morgondagens problem. Och seeen så är min veckolånga pluggkris slut och jag kan börja leva ett normalt liv igen. Sooom jag har saknat det! hihi pussss!


Hejja Maggan

Härlig lördagskväll. Har legat hela dagen och försökt knåpa ihop min idrottsinlämning, nu är klockan 23.01 och jag har skrivit 299 ord. Men när jag inser att jag behöver 10 olika flikar med träningssidor uppe och 5 olika worddokument så förstår jag att det kanske inte är så lätt som jag trodde att det var och att ha börjat för en vecka sen eller två hade kanske vart en idé. Men natten är ung och ska jag ska få gå ut och fira 200-dagars imorgon så är det bäst att jag skriver klart den här i natt. AH JUST DET.

Tillsammans

Idag har jag lagt ner mitt studerande eftersom jag ändå inte kommer någonstans, det kändes som bästa lösningen. Istället ska jag snart hänga med mina gullefjun ikväll, ryktas om att det vankas thaimat.


Komsi

Ryan Gossling, sexigast i världen.


Mer skur

Just det, chacha bloggen måste visa mina nya dojjor. Såå fräscha. KOM VINTER KOM.


Kämpa Maggan

Ungefär så här pigg är jag på livet:

Jag går snart in i väggen, jag orkar inte plugga mer. Jag gör för fan inget annat! JAG ORKAR INTE MER. Jag har inte behövt plugga någonting de två första åren men nu så, nuuu så. Och imorgon är det 6 timmar nationellt prov, jag är aslack på Jakob för att han tvingar mej bära med mej båda mina datorer till skolan och jag är ännu mer lack för att jag totalt saknar självdisciplin och inte har gått och lagt mej än! Jääävlar Maggan.


Puss livet

Idag har jag haft fem konversationer med fem av mina vänner om ensamhet, mest om min ensamhet som det brukar bli. Nu är det ännu värre när jag måste plugga så jag inte ens hinner träffa min enda sociala punkt i livet, Lina. Det värsta är att laga mat och behöva äta den ensam. Tur att jag har förstående vänner, Ida sa "hur känns det nu då forever alone-maggan?" och "ja du är en babe, men en sån babe grabbarna vill ha för en kvällsing" och "jag är iaf inte ensam".

Inte ens en ny, ful cam-bild kan jag ta, jag som trodde att det kanske var det jag var bäst på här i livet men oj vad roligt det är med gamla fyllebilder, woop woop


Parker Lewis

Såg den här låten live på en klubb i Stockholm för några månader sedan. Kom och tänka på den här om dagen och nu går den på repeat. Woop woop såå bra!


Egoboost

Maggan sluta sitta på fejjan, försöka blogga och allt annat du gör! DU MÅSTE PLUGGA SLYNA.(Du äger)(Snygg är du också)(Och fruktansvärt intelligent)

Jävla jag

Jag hatar mej själv för att jag aldrig kan börja med någonting i tid. På en vecka ska jag hinna med:

-En idrottsinlämning på 5 sidor som vi fick för ett halvår sedan.
-En historia fördjupning inlämning+redovisning på 3-5 sidor som jag inte har börjat på.
-Läsa igenom alla texter till svenska nationella eftersom jag somnade när vi gjorde det i skolan.
-Skriva ett pm till svenska nationella och förstå vad det går ut på eftersom jag somnade även den lektionen.        
-Körkortsteori.
Det är alltid så här och jag vet att jag alltid löser det fint, men den här gången tvivlar jag faktiskt.

Bredis

ÄTERLIGEN har jag skaffat ett riktigt bredband, känner mej som en ny människa. Woopwoop!

Finfredag

Smörgåstårta, restaurangmat, fika i Helensgården och gratis biobiljett, en bra skoldag helt enkelt. Helgen ska jag bara vara hemma hos mamma och pappa och bli frisk eftersom Lina har smittat mej med någon cancerliknande i lungorna och för att jag vill hålla mej så långt borta från Kapten röd som bara går. I natt ska jag kolla massa kärleksflmer, ett slags självskadebeteende. Sämre kan man ha det, puss.

image description


Stul

Maggans pysselhörna, bra när man inte kan sova.

 

 


Luggelie

Min nya Eva Dahlgren-frilla. Tobe hatade den, Daniel älskade den, Lina sa "Ska den vara så där?". Själv gillar jag den lika mycket som jag förra veckan gillade min lugg! Woopwoop.


Skur

Helo bebos, välkomna hem.


Tills jag blir deppig igen vill säga

Jag må ha det tråkigaste livet men wopwop vad jag mår bra.


Stajl

Jag skulle vilja se ut som någon som syr sina egna kläder. Ja, det vore något.

Fock me

Jag har aldrig känt ett så här stort behov att få komma ifrån Falköping som jag gör nu. Det är som att den här staden och allt som hör till den suger ur livslusten ur en. Jag är så trött på människorna, på willys ruttna frukt, de tråkiga jävla utekvällarna, pizzorna som smakar samma överallt och att aldrig få träffa nya människor. Om lite mer än 200 dagar tar jag studenten och jag hoppas innerligt att jag kommer här ifrån då, upp till Stockholm, kan hänga med min storasyster och komma bort från allt här. Jag kommer sakna LinaH och min fina lägenhet, and that's pretty much it.

Skuln

Det värsta med att börja skolan igen är att jag måste fixa luggen och sminka mej, på så sätt är det smidigt att jobba. Nu är dock allt jobb och praktik slut fram till mars, ser inget positivt i detta. Jag måste vara i skolan 5 dagar i veckan istället för 3, jag får klara mej utan gubbarna och alltså försöka hitta min livs, stormrika kärlek på egen hand. Dessutom kommer mitt rofulla och händelselösa liv förvandlas till ett stressigt liv eftersom vi har ett tiotal målerikurser som både ska påbörjas och avslutas innan mars. Tuuuur för meej att jag är omringad av de finaste kisarna i skolan så det får väl gååå. Herrååå.


Tävliiiing

Tävlar om ett presentkort hos Jennypenny för att jag vill ha dessa skönheter.

 


The apocalypse is over

Sitter och lyssnar på The Arks sista, sista konsert. Gråter och gråter, lika mycket som jag gjorde både på p&l och i Göteborg. Och jag är fortfarande ledsen att jag inte kunde vara där, på grönan den 16 September.

"När vi startade det här bandet 1991, då hade vi en dröm om att vara ett band som var mer än ett band, ett band som gjorde skillnad, ett band som gav människor styrka. Vi trodde nämnligen benhårt på att man kunde förändra världen med en sång. Vi ville ge människor styrka att uthärda vardagen och någon som verkligen behövde sån styrka, det var jag själv. Därför började jag skriva låtar som var avsedda för att ge mej styrka och mod för att våga vara den jag var innerst inne, och jag tänkte att om jag lyckas göra åt minstonde en sån låt som har den funktionen på mej, som gör att jag blir starkare och modigare så kanske den har samma funktion på andra människor. En galen dröm. Men en dag, för 13 år sedan lyckades jag till slut skriva en sån låt. en låt som var mer än en låt. En låt som var ett manifest. Och just den låten, just den låten, blev vårt genombrott."

Sa Ola och spelade It takes a fool to remain sane. Kanske den låten i världen med bäst budskap.


Do, Do, Do! What you wanna do, Don´t think twice,
do what you have to do,
Do, Do, Do, Do, let your heart decide
.

RSS 2.0