En smärre kärleksförklaring

Min fina vän har precis flyttat in i sin lägenhet och ingen kan vara gladare än jag, kanske mest för att det har vart så jävla synd om Lina det senaste halvåret när det gäller lägenhet men nu är allt löst och bättre kunde det ju inte bli. Det bästa är att nu bor vi fem minuter ifrån varandra, dock så jobbar ju Lina den delen på dygnet när jag är ledig och tvärt om men sena kvällar och natten är bättre än inget. Om jag känner oss rätt så lär jag tillbringa mer tid i Linas lägenhet än i min egna i sommar. Don't you ever leave me. GRATTIS TILL LÄGENHETEN FAN DARLING!

Hej hej sommar

Efter några få timmars sömn och med gårdagens smink så kickade jag igång en ny dag med en resorb till frukost och sen, bakis men ovanligt pigg, iväg till skolan för avslutning. Började med tårta med de andra målarna och sen iväg till kyrkan för skolavslutning. En skolavslutning som av någon anledning hade förvandlats till en konsert för kören som gillade uppmärksamheten, sjöng, gungade, knäppte med fingrarna och trodde att dom var en del av glee-klubben.  Sång på sång på sång som inte hade ett dugg med sommarlovsgrejen att göra. Men för en gångs skull var dom väl duktiga, antagligen för att den bestod av frisör och HRtjejer. Jag hade kanske tyckt att det hade kunnat bli lite mer underhållande om resterande bönner på skolan sjöng istället.

Sen när kunde inte iswap faces inte rädda en tråkig stund?Kompiz yao


Fett ägigt i skolanHoppas att alla falköpingsbor har ett bra sommarlov. Själv slutar vi imorgon och det gör mej ingentiiiing! Nu ska vi hitta på lite jobb och sen blir våran klass bjudna på thaihouse!


I denna ljuva sommartid

Nu mer hatar jag sommaren. Det värsta med sommaren är att den förstör all mat. För det första så ska alla envisas med att grilla hela satans tiden. Grilla är äckligt och alla vet att det både går snabbare och blir godare om man bara steker köttet på spisen!

För det andra så ville jag ha potatismos förut. Jag går till affären och det slår mej att färskpotatisen har kommit så då försvinner all annan potatis. Potatis är äckligt om man inte gör den till mos så jag kan inte för allt i världen förstå vem som ens ville införa färskpotatisen som man bara kan äta som den är och dessutom med skal! När jag bara ville ha 3-4 potatisar till mitt mos så slutade att jag fick köpa 2 kg potatis eftersom det var den enda gamla potatis som fanns. Det säger sej ju självt att 2 kg potatis kommer hinna ruttna i mitt kylskåp innan den blir uppäten. Ge mej lite regn och rusk istället.SvårtInlines


Inlinesåkningen går faktiskt jävligt bra, så länge det är fin asfalt, inga stenar, inga backar och inga övriga hinder!

Idag ler vi


Surfar fortfarande på glädjevågen från fredagens konsert PLUS att jag har mvg i samhäll PLUS att jag ska hänga med Lina idag PLUS att det är två veckor kvar till Peace & Love PLUS att jag mår väl ganska bra.

Okej det finns ganska mycket minus också men vafaaaan.

Jahrrå

Önskar att jag orkade lägga energi på att lägga upp bilder och berätta om fredagen. Men jag har ingen ork till någonting för tillfället men jag kan ju säga att Ringo Starr ÄÄÄGDEEE! Jag återkommer med mera information om denna festliga tillställning.

Got to get you in to my life

Just nu snurrar det väldigt mycket Beatles i mitt huvud. Lägenheten blir mer och mer fylld med foton, planscher, böcker, glas osv, jag har precis kollat på en 2 timmar dokumentär om John Lennon i NY, jag planerar en tattoo till deras ära, filmerna om beatles går varma och framför allt så kommer jag imorgon få se Ringo Starr!!

Puss killar

Buhubuhuu

Jag vill inte råda någon från Falköping att börja gymnasiet på annan ort. I två år har jag gått och oroat mej för att ingen ska komma på min student eftersom alla mina kompisar har samtidigt i Falköping. Men nu har jag nya bekymmer. Jag var ute med Månsie förut och insåg att det var toga idag och jag tänkte att fan vad jag längtar tills jag är student men sen slog det mej att jag kommer ju för fan inte ens få gå på någon toga, inte heller någon ållympiad, nästa lusse när alla mina kompisar har klassfester vad fan ska jag göra då? Ligga ensam i min lägenhet och kolla scrubs och sova. Gud vad jag tycker synd om mej själv för tillfället. Jävla liv ibland alltså.

Tandläkarbesök

Idag har fröken Sahlén vart hos tandläkaren och lagat en tand. Jag funderade på att köra en Lotta och inte öppna munnen för jag vet ju att hur mycket dom än säger att det inte gör ont så gör det det! Och jag har gått i närmare 4 månader och väntat på att få lagat det här hålet och då, för 4 månader sen så sa dom att det var ett stort jävla hål så nu borde ju i stort sett hela tanden vara uppäten av karius och baktus. Men min nya tandläkare var så där mysig som man vill att en tandläkare ska vara. Han var grek, glad och verkade lycklig. Framför allt så lagade han min tand smärtfritt. Jag vet inte hur många gånger han fick sluta borra i hopp om att det var färdigt för att sedan säga "ojoj det här var ett stort hål" för att sedan få fortsätta. Jag må vara hemma men jag är fortfarande livrädd för att jag ska behöva lida när bedövningen släpper, för just nu har jag ingen känsel från underläppen upp till näsborren på höger sida.


Fullbokad

Trivs ganska bra med tillvaron. För en gångs skull så har jag fullt upp på dagarna. Köpa lägenhet, bröllop, Sara, sis kommer hem, ev. inflyttningsfest, 50års-fest, osv och all ledig tid går åt till Skilda världar som jag har börjat plöja igenom och danska Paradise hotel. Jorråmensåatte!


Summer lovin'

Som jag har längtat, fick mitt paket från H&M idag. Innehöll lite kläder men framför allt mina feeeta väskor.


Min är svart, inte blå. Nu är jag sååå redo för sommaren!

mihihii

Lägenheten är kliniskt ren nu, mest som en principsak för om några timmar är den minminmin!

RSS 2.0