Lady glad


Jag är bara glad. Jag vet inte om det är för att jag har semester eller för att vi har bokat in en tre dagar lång Ullared-resa eller för att jag fyller år om 42 dagar eller för att skolan snart börjar eller bara för att jag är mätt och rofylld.

Åhåhåå vilken dag

Vaknade, bakis som ett svin, efter 3 timmars sömn för att åka till Floby och lira beachvolleyboll. Även om spelet kanske inte gick jättebra och fel lag vann (Kan inte stötta ett lag som skriker FITTA efter varje förlorad boll, fulaste ordet i världen) så var turneringen mysig, rolig och trevlig och jag njöt av att få hänga med lite Flobykillar.

Sen åkte vi och sparkade lite futboll tills det började regna så att man inte kunde vistas utomhus så vi samlade ihop en hög karlar och åkte till Skövde för att kolla på bio. Avlsutade kvällen med bonnafest från ett nyktert perspektiv. I stort sett första gången på i alla fall 1½ år som jag festar i Floby och ingenting, verkligen ingenting har förändrats. Samma människor som dricker samma hb och som beter sej på precis samma sätt. Man må hata Floby och jag är fruktansvärt glad att jag har min lägenhet i stan men folket som bor där är fan härliga. (Läs: De flesta). Hihih jag har haft en skitbra dag, pussGlädjen glöder

Hihih nu ska jag iväg till Lina sen ska vi bärsa, mestadels för att Julia fyller 18 men även för att fira att jag har namnsdag, om jag så ska fira det själv. Imorgon ska jag upp tidigt för att då ska jag och Märtin vinna beachvolley-turnering i Floby och på måndag ska jag på äventyr och liseberg med mina kära klasskompisar! JAG ÄLSKAR SEMESTER!


Världens stad

Hemma igen efter några dagar i min favvostad. Blir nöjd bara av att vara i Stockholm, jag vet inte om det är stadens fel eller fall det är att jag vet att när jag är där så har jag min storasyster nära. Förmodligen är det en av de få städer där man bara kan gå en hel dag och förstå först på kvällen att man inte gjort något annat än att just gått och bara varit. Jag älskar att åka tunnelbana, jag älskar att se vattnet, jag älskar att bli starstruck när det springer förbi en b-kändis, jag älskar Stockholmsslang, jag älskar tutande bilar och stressade människor som måste springa till tuben för att slippa vänta i 3 minuter på nästa när man här i Falköping får vänta i alla fall 20 minuter på nästa centrumbuss. Jag längtar såå tills jag blir en del av den staden.

Tack för veckan mina fina systrar

Semester yao

En lång dusch för att tvätta av all mossa som de senaste 10 åren har legat på ållebergsgymnasiet tak som nu mer smutsar ner mej istället. Sen ska jag följa min chefs råd och klicka en öl, inte för att jag vill utan för att det är semester.

"Damfotboll är som v75 med kossor"

Största skillnaden mellan dam och herrfotboll är att en herrmatch behöver man inte kolla på utan det räcker att uppdatera facebook med jämna mellanrum. Inte ens twitter är jätteengagerade i att damerna spelar en match som herrarna bara kan drömma om.

Inkommande sms från Lina Hansson

"Helvete vad vi ska leva livet älskling, vi ska börja idag och lämna all skit bakom oss. Vi ska må så bra som möjligt och lägga lite extra glasyr på det och inte bara det, utan en dundrans massa strössel med! Jag vill kunna dö lycklig och känna att jag är så jävla glad och nöjd. Livet ska bli mer en fest!"


Att just jag har haft turen att få världens finaste bästa vän.

Fint yao

Fin kväll med mina fina killar i min fina klass hos min fina Jakob. Allt var bara fint.


Superstar

The ark var bäst på P&L, det var så sorgligt så att det slutade i tårar och jag har nog aldrig vart så glad och ledsen på samma gång. FEEETTTTT.

Ännu fetare är att jag kommer få se dom en gång till på Liseberg i augusti! hihih

RSS 2.0