Påsklovskvällar


Halvtäskig mobilbild som kanske inte visar hur mysigt och underbart det här lovet har varit. Jobb 7-16 och sen leva livet på kvällarna med kompikompikompisar! Snart kommer Sara hit och imorgon är sista jobbdagen, dessutom går vi utvändigt i solen imorgon. Guuvagött!

What are words


Albin visade mej den här för några dagar sen och jag har nog hört den 100-tals gånger sen dess. Det är det enda som spelas i mitt (och för några dagar Linas) hem. Vilken kille, vilken kille.

Stockholm

Framme i Stockholm, utan krångel och inga problem på tåget. (Förutom tjejen bredvid mej som fick för sej att äta ölkorv som luktade i hela vagnen. Ganska glad över att det gick bra eftersom när jag kom in på stationen så sitter det flera tusen människor som inte kommer någonstans med tågen pga stormen.

Nu sitter jag på metro och väntar på att Therese slutar så får vi väl se vart helgen för oss. Kommer bli så himla bra!

Gör mej glad

Spontanresa till Stockholm imorgon. Bara för att få komma bort. FINT

P&L -11


FINALLY

Stackars VanessaHahahahah jag orkar inte

Sök hjälp


Välkomna till familjen, nya solisar.

Grattis på födelsedagen!


Favvo-Tobias fyller 18 idag! GRATTISGRATTISGRATTIS bästa du!

Utvecklingsstörd handledare

Som vanligt nu mer så har det vart en relativt dålig dag. Vaknade som bitterfitta, fick utbrott på mina klasskompisar, när jag kommer hem och ska tvätta så har någon tagit tvättstugan på min tid osvosv. Har känt hela veckan att jag kanske ska plugga på mitt svenskaprov som är imorgon. Men Fredrik kom på den vanliga torsdagsmiddagen, när han åkte klockan 11 så ringde det och nu är klockan halv 1 så kanske är dags att sätta igång. Nu är jag i alla fall glaad!


Fredrik says "Du kan ju kalla mej din mentor i livet"

RSS 2.0