Bratz och rasister

Jag trodde att jag hade gett upp den här bloggen men dom senaste månaderna har det som rört sej i mitt huvud till stora delar handlar om valet så jag måste få skriva av mej.

Jag har varit alldeles för insatt i valet och jag har flera gånger fått höra "Men Maggan för helvete, du är 17 år nu får du ge dej". Jag håller med om detta, jag har stört mej på dom i min ålder på fejjan och liknande som uttalar sej, och sen när man ifrågasätter deras åsikter så kan dom inte lägga fram ett enda jävla argument. Om man inte kan något om det så håll käften.

Men vägen till valet, från almedalsveckan fram till idag, har vart mycket lärorik och rolig, alla diskutioner jag har haft med folk, inte minst i fredags när jag full som ett svin stod där med mina röda pins utanför ålle och skulle försvara den rödgröna sidan har ändå vart det bästa, alla utfrågningar och debatter när jag kväll efter kväll suttit framför tvn har vart underbara och även om kvällen slutade i en mardröm så har den varit trevlig, både diskutionerna på facebook och valvakan som nu har hållt på i närmare 7 timmar.

Nu ska jag gå och lägga mej och i morgon när jag vaknar är jag rädd att jag vaknar i ett kaos.
Mannen i mitt liv


Du är så jävla sexig

Vuxenpoäng

Ny hobby, sticka


Glad och fager som vanligt

RSS 2.0