Förlåt

Jag har mina tre trognaste läsare, Ida, Sanna och Fadak. Dessa är upprörda över min bloggtorka, jag förstår dem, jag driver ju världens bästa och mest intressanta blogg hehehhihihihohhoho......... Nu ska jag pressa ur alla tankar jag har i mitt huvud för att få ihop ett inlägg, bara för er tre.

Nu har det gått en timme och allt jag tänker att jag kan skriva om är mitt sorgliga liv, men det handlar ju alla inlägg om så det är inte så jävla rockigt längre. Jag vill inte skriva om massa tråkiga saker så jag är ledsen mina fina, jag struntar i det här inlägget nu!

Baby

Ida säger: Det är så mösigt när det sparkar
Jag ska bli tant Maggan till en liten gosing, so excited!


Härliga liv

Jag försöker fylla i ett formulär om mej själv till måleri-SM. Jag är på första frågan och har problem. Frågan lyder "Vad gör du på din fritid?". VARFÖR ska man alltid fråga kidsen det? Frågan borde ställas istället "Vad gör du utanför din fritid?" Det är mer intressant för att 1. Det säger mer om en människa och 2. frågar man om fritiden så vet man ändå att alla svarar att de är med kompisar som är det VÄRSTA jävla svaret! När jag hade min första körlektion så frågade läraren samma fråga och jag svarade ärligt att jag faktiskt inte gör någonting utan mest bara sitter. Då skrattade hon osäkert och sa "Du kanske är med kompisar?" och jag svarade "Nej, men skriv det du". Dock är det ju inte sant eftersom det är inte alls speciellt ofta som jag är med kompisar mest för att jag bara har 1½, ish. Ibland är jag med Lina tills hon går och borstar tänderna, vilket betyder att jag ska gå.

Men vad ska jag svara då? Jag har ingen hobby, jag orkar inte träna och jag är inte intresserad av att hitta på något. Sanningen är ju att jag sitter och möglar i min äckliga bäddsoffa, tar en powernap och sen kollar norska paradise hotel. Med det svaret lär jag ju bli diskad innan de ens sett mej arbeta. Det må låta som att jag lever ett skitliv, men jag trivs så oerhört bra och jag är glad att jag har Linafina som räddar mej ibland.

Mössan är praktisk, inte snygg

Så mycket att göra, så lite sömn och mat och självdisciplin.

 

Nej fy for satan, bäst att gå och kirra krubb, så att mamma inte tvingar mej att flytta hem för att jag inte orkar äta. Annars finns det lite att ta av, ingen behöver oroa sig.


Var det skönt för dej också?

Här om natten drömde jag att jag blev tillsammans med Timbuktu. Sen vaknade jag med brustet hjärta.
Nu: tröstäta.

I will always love you </3


RSS 2.0