Länge leve livet

Massa nya lärare och nya klasser betyder att man ska presentera sej själv och berätta vad man gör på sin fritid. Vem kom på deeeen frågan?! För det första så är det ingen som bryr sej eftersom alla svarar samma sak, att man är med kompisar. JAHA? Det förklarar väl inget. För det andra så får den en bara att inse vilket tråkigt jävla liv man har. Det enda ärliga svaret jag kan komma på på den frågan är att jag sitter i min äckliga soffa och uppdaterar facebook.

Skulle jag beskriva mitt liv idag så sitter jag åter igen i soffan med ett stort och ett litet öga, en finne på hakan, olyckligt kär i kändisar och hungrig eftersom köttfärsåsen är slut, tänkte göra potatismos men då var min potatis rutten, hittade ärtsoppa i kylen men när jag hade värmt den så visade det sej att den var gammal, tänkte bränna massa fiskpinnar men det fanns bara 4 kvar. Slutade med 4 firrepinnar och chips. Varför klaga? Plus att jag har massvis att göra idag. Historia, engelska, städa lägenheten (jaa.. idag ska det faktiskt hända på riktigt) och tvätta.

Jag vill inte få det att låta som att jag är bitter för det är jag verkligen inte! För om två dagar så fyller jag 18! WOHO stora tjejen.


Kommentarer
Postat av: Emma

då tar vi en bärka på krogen!

2011-09-06 @ 22:56:49
URL: http://classicreeboks.blogg.se/
Postat av: fialotta

haha du är bäst

2011-09-07 @ 09:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0