Taskig livsstil

Idag är en sån dag när alla lägger kommentaren "Heheh har du fixat håret idag eller?" eller "Oj, tuff helg?". Nej jag har inte fixar mitt hår och ja det var en tuff helg. Ligga bakis hela lördagen och äta panpizza på panpizza på panpizza med Sanna för att sedan överraska Lina med utgång. Lördagen var helfestlig med sliten bartömning, jacuzzi och shotar för att knalla hem klockan 9 på morgonen. Tre timmar sömn då och inte allt för många i natt är halvjobbigt, tur att jag är en viking, på insidan.


.

Semesterflicka


Lina har varit borta i 5 dagar och jag saknar henne så jag håller på att avlida. Kom hem nu så att jag slipper sitta ensam här och jäsa i äckelsoffan blomman.

John&Yoko


2 minuter och 20 sekunder kärlek.

Höl


Håltimma på håltimma på håltimma.

18 år, stor cheey


Jag tror bara att man kan vara i ett sånt här glädjerus när man fyller 18!! ÅÅÅÅH vad jag mår bra dag!

Länge leve livet

Massa nya lärare och nya klasser betyder att man ska presentera sej själv och berätta vad man gör på sin fritid. Vem kom på deeeen frågan?! För det första så är det ingen som bryr sej eftersom alla svarar samma sak, att man är med kompisar. JAHA? Det förklarar väl inget. För det andra så får den en bara att inse vilket tråkigt jävla liv man har. Det enda ärliga svaret jag kan komma på på den frågan är att jag sitter i min äckliga soffa och uppdaterar facebook.

Skulle jag beskriva mitt liv idag så sitter jag åter igen i soffan med ett stort och ett litet öga, en finne på hakan, olyckligt kär i kändisar och hungrig eftersom köttfärsåsen är slut, tänkte göra potatismos men då var min potatis rutten, hittade ärtsoppa i kylen men när jag hade värmt den så visade det sej att den var gammal, tänkte bränna massa fiskpinnar men det fanns bara 4 kvar. Slutade med 4 firrepinnar och chips. Varför klaga? Plus att jag har massvis att göra idag. Historia, engelska, städa lägenheten (jaa.. idag ska det faktiskt hända på riktigt) och tvätta.

Jag vill inte få det att låta som att jag är bitter för det är jag verkligen inte! För om två dagar så fyller jag 18! WOHO stora tjejen.


Hello bebos


Ge mej höst nu så att jag börja använda mina nya älsklingar.

PaulTycka vad man vill men Paul kommer alltid vara den snyggaste beaten.

Arkie


Hejja hejja The ark och grattis till rockbjörnen mina kära vänner.

RSS 2.0