Heart


Älskar min nördiga sida

Som den melodifestival-sucker som jag är så är det nästan årets bästa helg den helgen som vart, när låtarna släpps! Ååh jag bara njuuuter brushan.

Nicke Borg
Sara Varga
Pernilla Andersson
Swingfly
Christian Walz
Sebastian


Love


Hoffarna gör sommarens enda festivalgig på Hultsfred, så det får nog bli både Hultan och P&L i sommar. Feeettttt! Nu ska jag kolla Stockholm boogie och längta mej bort till både sommaren och Hoffmaestro.

Aldrig får man vara glad


Dagens lycka gjordes när pappa kom hit med min post som innehöll två par skor, biobiljetter och tygpåse som jag vann(WOHO) och ett kuvert med godis!

Men jag är ändå lite sur över att jag har tre finnar samtidigt så jag ser ut som en vandrande reklam för clearasil, att jag har suttit den senaste halvtimmen i ett försök att lära mej spela gitarr (som en början till min framtida karriär som rockstjärna) men det går inge bra och för att jag har matteprov i morgon. Visserligen möge lätt men jag har bara kommit halvvägs in på kapitlet och Big brother börjar om en timme, alltså bara en halvtimme effektiv pluggtid kvar ikväll. HADE

Öl


Nu ska jag leta mej utanför Falköpings gränser och åka till Töreboda och dricka öl med favvokillarna!

Ovanligt jobbig torsdag

Har nog aldrig haft en sån här effektiv dag. Spackla konstant i åtta timmar på jobbet, hem och tvätta i fem timmar, städa lägenheten så pass så att dessa förbenade rörmokarna kommer in igen. Nu måste jag verkligen sova och i morgon ska jag äntligen få festa med mina klasskamrater!! Tog bara 1½ år. Och i morgon åker Laggan bort jävligt länge så nu har jag ingen aning om vem jag ska tvinga umgås med mej. Damn you Linus!

Jobbkoma

Jag förstår inte hur folk som jobbar orkar med att leva. Jag har jobbat nu i tre dagar och jag är helt slut när jag kommer hem och har inte tid med någonting. Idag kommer dock Lina och hjälper mej ur denna kris och tar med mej till gymmet så att vi ser lite fräsiga ut.

Fräsiga barn leka bäst som jag brukar säga

LOVE

The beatles


Ännu en gång slår det mej vilka musikaliska gudar ni är.
Tribute playlist

C'mon

Kan alla jävlar bara sluta uppmärksamma alla hjärtans dag eller? I alla fall alla singlar som sitter och klipper hjärtan för sej själva. Get laid för fan.

Pugh


Ikväll är Pugh Rogefeldt king
Låt

Skor


Klick, klick, klick. Alla skor man kan tänkas behöva en sommar är nu i min ägo.

Jag bara älskar att man kan googla fram allt


Man är sexig när man posar med öppen mun Lina


Innan skägg-Vic


Stora killarna, Martin, Daniel, Henrik


Oskyldig Ida

SnyggMaggan & Lollo

Plugg


Jag kanske inte är den som ska klaga på att jag pluggar för mycket, i morgon har jag typ årets andra prov men fy fan vad tråkigt det är och jag blir så arg på mej själv för att jag alltid skjuter upp det till sista dagen.

Trött

Jag har nog inte varit så här trött någonsin, but A men's gotta do what a man's gotta do. Jag går och jobbar!


Jag signar ut


Som vanligt så har Lina redan gått och lagt sej och jag är freaking trött så jag tror att jag joinar henne. God natt vänner.

Photoshoot
Träning, äggmackor och chatroulette. Blir livet någonsin härligare?

Jag och min färg


Älskar mitt jobb, speciellt när man målar med svart färg som inte går att tvätta bort

Mums


Hur sexig är inte Adam Grahn från Royal Republic?

Säng


Önskar verkligen att jag orkar gå upp ur sängen, sätta på mej kläder och gå och handla mat, bananer och tamponger men livet är en bitch så jag ligger nog kvar. Funderar på att gå på bio ikväll, inte för att jag är speciellt sugen på någon av de två filmer som falköpings biograf erbjuder men känslan.

Ibland känns det skönt att det finns någon som bryr sej om en!
Lina: Men du går väl inte själv? :o
Jag: Jo
Lina: Nehe haha :D
Jag: haha jo
Lina: men du ska väl inte gå själv? :o
Jag: Jooo
Lina: Alltså då får du fan ladda hem den

Fyllo


Ännu en fyllebild, idag lite mer confused med slööga. Spännande kväll för övrigt, började bärsa hos Hannes, sen vidare till Louise, dock drog jag där ifrån när jag kände att min mage hade fått lite för mycket öl i sej. Gick ströget upp i hopp om att få komma hem och sova, träffar Nellie och hänger lite. När det börjar märkas att det är minusgrader så ringer vi Fredrik och ber och skjuts hem. Dock blir jag jäävlig sögen på en fyllepizza så jag ringer och beställer en och när jag sen ska gå in och hämta den så står det en kille i kön som erbjuder sej att betala min pizza! JAG ÄÄÄLSKAR ATT VARA TJEJ!!!!!

Sen så käkade jag pizza i Fredriks uringula bil samtidigt som jag kirrar svartjobb, tjänar bensinpengar som inte ens jag betalar och kör fyllisar. Nu runt fyra är jag hemma och tänkte kolla på melodifestivalen eftersom jag är en riktig sucker. GOD NATT ÄLSKLINGAR

Halvgott

Ännu en gång råkade jag misslyckas med maten. Bränna falukorven och idag även koka sönder makaronerna.

C'est la vie


Klockan är fem och först nu börjar gårdagen göra sej påmind. Men det är bara att tänka på något roligt för nu ska jag äta lite och sen laddar vi för en runda till. Hade mina vänner

Falköping <3

Fenomenet småstad är ganska härligt ändå. Man vet ju i stort sett vilka alla är även om man aldrig träffat dom. Träffade en hel hög nya människor igår som jag aldrig hälsat på förut och gång på gång fick jag höra "Aha Magdalena Sahlén, det är ju du som är kär i Laggan" eller "Ja men herregud det är ju du som är ihop med Laggan" eller "Hur går det med Laggan?" eller "Varför pussade du honom du är ju ihop med Laggan?" Hahaha, jag vet inte riktigt vad folk tror att dom vet och varför alla tror samma sak, but I don't mind!


Ful gammal bild

Jag vill bara dansa

Lika bra att blogga när man är kalaspackad så blir det gjort, jag har vart på 2x18-årsfest och det var najsnajanajs! Nu har Philip ocj Sara gått så jag får väl gå och lägga mej och dra på Stockholm boogie. Kalaskväll för övrgit och Laggan är skyldig mej en donkenrunda för att han spydde och borde fan vara en till för att jag var spytant och torkade!

SLEEP TIGHT DARLINGS!


Jag älskar er


Mina män

EferefestSlutar väl uopp med efterfest i lägenheten

RSS 2.0