Intressant kväll

Jag tror att jag snart går sönder, jag har så ont. För det första så är jag fruktansvärt bakis, båda mina armar är fulla med blåmärken och två rivsår, jag kan inte ligga på sidan för min högra höft är blå och det känns som att ett, alternativt flera revben är brutna och mina knän är blå.

Oj har ho varit i slagsmål käringa? tänker ju du. Nej. Jag stod längst fram när hoffmaestro spelade i trånga, trånga underbar. Jag vet inte varför för jag diggar dem inte ens längre men jag gillar att se bra och jag tänkte att jag kanske finner gnistan igen om jag står här. Nej.

Jag stod där utan någon jag kände eftersom det börjar bli lite av min nya grej att hänga ensam på krogen, ofrivilligt. Bakom mej stod det tre ladies, 30-35 år och där börjar fighten. Haha, dom var så arga för att det stod folk framför dem, den mesta ilskan tog de dock ut på mej då de började med att ta armarna runt min mage för att försöka lyfta bort mej och jag fick sparka mej fri, sen så biter käringen mej i armen och jag slår till henne och sen så försöker de dra bak mej i håret. Då vände jag mej om för att träffa en känslig punkt för äldre människor, nämligen åldern. Jag frågade vad de hade för problem och berättade för en av dem att de är för fan älstd på hela stället men beter sej värre än mej som är 18. Då blev vi vänner.

Sen blev det efterfest som jag gav upp när vi hamnade på bandets hotell halv 5 på morgonen. Som vanligt hade jag lovat allt för många sovplats så jag tog mina fyra nya bekantskaper och gick hem för att slagga i min bäddsoffa, i natt fick det bara plats fyra i soffan och en fick ligga på golvet. Det var lite dåligt då rekordet för en natt är sex eller sju.

Giediegiedie kvällelito på det stora hela som började med firmafest! Gladast under kvällen blev jag när jag träffade Danne från Salong Betong.

 


Kommentarer
Postat av: jenny

HAHAHAHa hade velat se din fight med gammelkärringarna.

Såg dig inte igår din lilla lus

Fresh meat du har fått tag på!

2011-12-11 @ 18:07:17
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: jenny

HAHAHAHa hade velat se din fight med gammelkärringarna.

Såg dig inte igår din lilla lus

Fresh meat du har fått tag på!

2011-12-11 @ 18:07:21
URL: http://jjennnyys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0