I don't care if I ain't got no gold

Har haft myskväll med världens bästa Emma, nu måste jag fortsätta (börja) städa fort som fan och sen sova och tagga en veckas jobb medans alla andra har lov. Det är så mycket jag skulle behöva göra och så många människor jag skulle vilja hänga med i veckan men icke, life is a bitch. Har för övrigt unnat mej en babyliss Icurl och även om jag inte alls har fått in taktiken så älskar jag den redan.

I HEART YOU, PUSS OCH GOD NATT

Shululu vad kul

Helvete vad det ser ut här, dock ingen storing, fixar det med min nya mopp


Ohh, what you do to me

Ni är bäst i världen, jag älskar er


Skank-a-tronic punkadelica


Försenad present av mina systrar, helvete vad bra
(+tygkasse från cheap monday och mascara)

Du är min vän och vi lär oss av varandra

Vet inte vad som hände igår, vet bara att vi gick från happy on life till deep till deepare till happy pandas igen, att mycket spårade, att jag hade jävligt kul och att idag mår jag inte lika kul.

FÖRE


EFTER

Lägg märke till Majas fejkstämpel, provade inte ifall den funkade men enligt säkra källor var hon en jävel på förfalskningar.

Nu är jag hos mamma och pappa i Floby, antar att det är den här positionen i sängen som gäller även dom kommande timmarna. Varvar med Hoffmaestro och danska paradise hotel.I HEART YOU PUSS

Haters and critics


Är det bara jag som blir extremt provecerad när han säger "Dom håller på att tatuera en kille som heter Jens just nu". Vadå en kille som heter Jens? Vi snackar ju ett musikfenomen och en kung och dom lägger fram det som en randomsnubbe plockad från gatan

Det är fan så mycket lättare så mycket lättare att ta sej en bärs

Det är Torsdag kväll och jag är så jävla taggad inför helgen. Jag vill dricka så jävla mycket öl, bli så jävla packad och dansa runt på gatorna som en pinsam fjårtis. Just nu är det jävligt mycket kaos men jag är säker på att det kommer bli en jävligt underbar kväll i morgon för det brukar det bli.


"Nej men jag ska gå och slicka lite röv"

Tisdagar är så jävla bra, så fort man går hem från skolan på tisdagen så vill man ha en ny. Tisdagar är enda måleridagen i skolan utanför praktiken.
BRA SAKER
  • Skolan bjuder på frukost
  • Jag träffar Jakob och Tobias
  • Det är helt jävla garanterat att jag, Jakob och Tobias fuckar ur
  • I sex timmar får jag stå och pilla med en Hoffmaestro-logga på väggen med mitt älskade p3 i öronen
Sen finns det en hemlig punkt som lyder att vi har Sveriges sexigaste lärarpraktikantHelvete vad jag hjärtar skolan

yumyumyum

Skulle ha en nyttig kväll med LinaH, med slingan, gym och sol inplanerat. Slutade som vanligt med chips, godis, mars, cola, baguette och så vidare.Nu kom precis Sofia hit så nu ska vi fixa oss och tagga för två-dags ölande

Tobias "Jag tyckte att subways logga hade för lite färg, så jag tog en kossa istället"


Normal kossa                                       Arg kossa äter gräs med tungan ute


Kossa från främmande land                     Blind kossa


Pirat-kossa                                           Hypnotiserad kossa

Hahah jag vet inte hur denna stackars kossa kunde vara så jävla rolig en tisdag-eftermiddag, but it made my day


Dagens dra åt helvete

Skolan är den bästa platsen på jorden många gånger. MEN det finns en människa som bara får mej att vilja försvinna. Idag så slutade det med att jag slängde igen dörren till omklädningsrummet där denna person stog och försökte bli vacker, (se försökte) och ställde mej i korridoren och skrek ut all ilska denna människa bygger upp inom mej.

Till dej, vill jag och säkert många andra bara säga, fuck you


Stans fulaste mössa (aah you see what we did there?)


Who are you to criticize me?

Ja det här går ju bra. Fick för mej att flytta hem till mamma förut, det vore så himla mycket lättare, jag skulle ha så himla mycket mer pengar än nu, jag skulle inte behöva äta gröt 5 gånger i veckan och jag skulle inte behöva jobba varje lediga vardag jag har. Fast! jag vet ändå att det är så jävla värt det, på veckorna när jag går i skolan så spelar det väl ingen roll men när jag jobbar 3 dagar i veckan så kommer jag inte till jobbet om jag bor hemma men bäst av allt är det på helgerna! Av någon anledning har jag det senaste blivit den som går hem senast. Att kunna efterfesta till klockan 6 på morgonen utan att ta hänsyn till någon som vill hem att sova eller en buss är lovely!

På torsdag ska jag och LinaH iaf gå en trappa upp och kolla på en annan lägenhet, likadan som nu men fulare och antagligen mycket billigare. Så vi får väl se hur länge jag bor kvar i världens finaste etta!

Resten av kvällen ska jag dricka mitt the och njuta av Hoffmaestro tills lite sällskap börjar. Jag ska se fram emot min och wifies suparhelg som kommer bli kalas och längta till sommaren då jag ska stalka hoffs turné och planerar även peace & Love med fina folk.Hoppas att alla mina miljontals läsare har en bra måndagkväll, snart är det fredag igen! PEACE

Please please me

Vill bara komma igång med stackars bloggen igen, för jag tycker så mycket om denttys

RSS 2.0