wulffmorgenthaler <3

Big love, I'm just telling you

Don't worry honey


You know darling, I love yaaaaaa

You're my best friend, but then you died

Sitter i bilen på väg ner till yyyyystad, eftersom dagen började med att takboxen fuckade ur så sitter jag med väskor och grejer runt omkring mej och känner mej som en jävla sill. Jaja vi fick iaf åka till skövde först för att hämta mitt bredband, och eftersom jag råkade lämna in mitt simkort så fick vi fixa ett nytt sånt. Sen så skulle vi åka och köpa drive in på donken
Pappa beställer mat:
"Jag vill ha tre ostburgare"
"Okej tre cheeseburgare"
"Ostburgare"
"Ja cheeseburgare"
"Men NEJ! tre ostburgare"
"Men det är ju cheeseburgare"
"Ja, tre ostburgare"

Min familj är så jävla kokta i skit, jag vill åka hem nu

I've been through the desert on a horse with no name

Mitt liv är så jävla enformigt.
07.24 Går upp, kissar, borstar tänderna, sätter upp håret i en knut
07.34 Sätter på mej målarkläder och cyklar till jobbet
07.56-16.00 Jobbar
16.10 Kommer hem
16.12 Somnar
Resten av kvällen: Sover/Kollar tv/LinaH

Och nej jag har inget internet i stan. Jag må låta dyster men icke då. Det är bara det att jag har verkligen ingenting att berätta mer än att nu har jag semester i två veckor var av den kommande kommer tydligen spenderas i YYYYYstad suck. Jaja nu ska jag dygna framför datorn för att fira semestern och för att kunna sova hela jävla resan i morgon, så jag får väll tillägna kvällen åt att jobba på min block wars-karriär.

OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA PIGG OCH FAGER1998

Livet vore så jävla mycket lättare om man hade penis. Detta fick jag erfara på jobbet idag. Jag sitter på huk och målar ett räcke längst ut i Trävattna, bland 10000000 myggor och lite träd runt omkring och blir extremt jävla kissenödig. Vad ska jag göra?
1. Hålla mej dom tre timmar som är kvar av dagen?
2. Gå diskret bakom garaget och kissa?
3. Knacka på i huset och fråga om toaletten?

Som det puckot jag är så försöker jag hålla mej och tänka på nått roligt. Det blir lunchrast och jag sitter där och äter min sallad, men för att förebygga en olycka så dricker jag inte nått givetvis. Men sen jävlar kommer människan som bor där ut med fika och börjar hälla upp ett glas saft till mej, väluppfostrad som jag är så tänkte jag att det vore ju oartigt att tacka nej. Jag dricker min saft och äter upp min kaka, damerna i huset går in och vi ställer oss upp för att fortsätta jobba. Nej det här håller inte, "Micke, jag kissar snart ner mej" viskar jag diskret till Micke. Som den hjälte han är försöker han först med att jag får väll gå in mellan dom glesa träden, men icke sa jag. Så han skriker till that old lady att flickan behöver kissa.

Motvilligt släpper hon in mej i huset men det första hon säger till mej är: Ja om du tar av dej skorna. ?  Ja jo jag är väll så pass uppfostrad så jag tar i alla fall av mej skorna när jag går in i okända människors hus. Tanten följer mej till toan, fortfarande med hennes skor på fötterna som garanterat var skitigare än mina. När jag är färdig där inne och kommer ut från toaletten så sitter tanten på en stol 2 meter från toadörren, jag ler och börjar gå utåt då reser sej även tanten och går mej hack i häl hela vägen ut och släpper inte hennes superblick från mej för än jag har kommit ut från huset och antagligen allt av värde som jag av någon anledning skulle kunna plocka på mej är utom synhåll. Tanten säger lite gladare, lite trevligare "Ja det är ju inte så vanligt med kvinnliga målare" "Nej men det blir väll fler och fler" svarar jag så där artigt och trevligt som man alltid pratar med okända, äldre människor. "Ja men så är det väll med allt" får jag till svar med en otrevlig röst från en helt plötsligt sur tant som försöker stänga dörren när jag står och knyter mina skor i den.

Ja jo vad vill jag få fram? Jag vet faktiskt inte riktigt men jag kan ju dra den slutsattsen att om jag hade haft penis och bara hade kunnat gå och kissa bland dom glesa träden så:
1. hade jag inte överansträngt min blåsa extremt
2. hade sluppit vart törstig hela lunchen
3. hade jag inte suttit här och varit rädd för att bli en sur bitterfitta med humörsvängningar när jag blir gammal


RSS 2.0